Skip to content

Kom werken bij Forta Opleidingen!

Wie zijn wij?

Bij Forta Opleidingen krijg je de kans om je kennis, ervaring en passie voor je vak te delen met andere zorgprofessionals. Om anderen vooruit helpen en tegelijkertijd ook zelf te blijven ontwikkelen.   

Forta Opleidingen verzorgt post-hbo en postacademische opleidingen voor zorgprofessionals in de GGZ. Begonnen als opleidingstak van de FortaGroep, zijn we uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut waar evidence based behandelmethoden centraal staan. Veel van onze opleidingen zijn geaccrediteerd door beroepsverenigingen, een waarborg voor hun kwaliteit en praktische toepasbaarheid. Met vakgerelateerde scholing en door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals laten we vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten. Zo houden we de kwaliteit van zorg hoog.

Dit maakt ons Forta Opleidingen

We stellen de cursist centraal

De cursist staat centraal bij ons. Alles is erop gericht om onze cursisten in hun kracht te brengen, zodat ze nieuwe inspiratie, verdieping én inspiratie ten volle kunnen inzetten. Daar maken wij ons hard voor.

We zijn betrokken

Bij onze cursisten én docenten. We zorgen graag voor onze mensen, zodat zij zich op de inhoud kunnen focussen. We werken samen, vertrouwen op elkaars expertise en ervaring, en staan bekend om onze korte lijnen en transparantie.

We zijn ambitieus

We werken hard en zijn altijd in beweging, gedreven om met hoogwaardige scholing bij te dragen aan kwaliteit van zorg. Daarbij bewaken we wel onze grenzen en is er volop ruimte voor spontaniteit, gezelligheid en plezier.

Hier word je blij van 

Mooie afwisseling met je werk als behandelaar

Ruimte voor eigen initiatieven

Volop kansen om je te ontwikkelen en van andere docenten te leren

Werken in een hecht team waar werkplezier voorop staat

Direct aan de slag met het lesmateriaal

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.