Skip to content

Kom werken bij Pi-groep!

Wie zijn wij?

Pi-groep is een organisatie voor de geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Ons motto is ‘meer dan zorg’; we zijn ervan overtuigd dat alleen een samenhangende aanpak van zorg, werk en iemands plek in de samenleving tot duurzaam herstel leidt. Ons doel: weerbare, actieve en gezonde generaties die in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. We stimuleren onze cliënten om hun talenten te benutten en hun persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen, zodat ze een groter gevoel van eigenwaarde krijgen, eigen verantwoordelijkheid nemen en beter in hun vel zitten. 

Pi-groep biedt zowel poliklinische behandeling als beschermd wonen, begeleiding thuis, dagbesteding en maatschappelijke re-integratie vanuit de basis- en specialistische GGZ. We zijn maatschappelijk betrokken en innovatief, ontwikkelen continu en zetten ons met hart en ziel in voor onze visie en missie.

Dit maakt ons Pi-groep

We zijn betrokken

We zijn betrokken bij onze cliënten, bij ons werk en bij elkaar. We tonen oprechte interesse en oordelen niet. Met een nuchtere blik kijken we naar wat mensen nodig hebben. Daarbij denken we in mogelijkheden en gaan we altijd uit van talenten en wat iemand wél kan.

We zijn praktisch

We werken praktisch en resultaatgericht. In kleine, hechte, goed op elkaar ingespeelde teams zetten we alles op alles om mensen in de basis zo sterk mogelijk te maken, zodat ze zelf verder kunnen op een manier die bij hen past.

We zijn open

We zijn vriendelijk en open en ondersteunen elkaar. Zijn niet bang om de discussie aan te gaan, fouten te maken, of ons kwetsbaar op te stellen. We leren en groeien samen en maken veel plezier. 

Hier word je blij van 

Gevarieerd en betekenisvol werk

Werken in een klein, hecht team

Daadkracht en humor

Goede arbeidsvoorwaarden

Ruimte voor eigen initiatief, meedenken en specialisatie

Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

De vacatures

4 van 9 weergegeven

Onze recruiters

Jessica Walkley

+31 6 43160762

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.