Skip to content

Kom werken bij Forta POH!

Wie zijn wij?

Forta POH plaatst praktijkondersteuners-GGZ in huisartsenpraktijken in de regio Zuid-Holland. Als POH-GGZ ondersteun je de huisarts bij de zorg voor cliënten met psychische en/of psychosociale klachten. Je bent de schakel tussen verschillende disciplines in de basis- en specialistische GGZ en werkt nauw samen met psychologen en psychiaters, maatschappelijk werk, wijkteams en crisisdienst.  

Via Forta POH zijn meer dan 90 POH-GGZ werkzaam in ruim 150 huisartsenpraktijken. We streven naar een langdurige samenwerking tussen huisarts en POH-GGZ en proberen er altijd voor te zorgen dat je als POH terechtkomt in een praktijk die bij je past. We begeleiden en ondersteunen je goed en bieden volop mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. 

Dit maakt ons Forta POH

We staan dicht bij de cliënt

Op een laagdrempelige manier, in een vertrouwde omgeving en met een brede blik bieden we snel de juiste zorg of zorgen we ervoor dat onze cliënten op de juiste plek terechtkomen.

We zijn betrokken

Bij de mensen om wie het gaat én bij elkaar. Betrouwbaar, begripvol, menselijk, warm en vriendelijk zijn woorden die onze eigen mensen veel gebruiken om de organisatie te beschrijven.

We zijn ambitieus

We werken hard, zijn leergierig en altijd in beweging, gedreven om onze cliënten de beste zorg te bieden. Daarbij bewaken we wel onze grenzen en is er volop ruimte voor spontaniteit, gezelligheid en plezier.

Hier word je blij van 

Een zelfstandige en dynamische functie

Verbinding met anderen

Ruimte om mee te denken en initiatief te nemen

Nascholing en intervisie

Volop mogelijkheden voor ontwikkeling

Korting op Forta Opleidingen

Onze recruiters

Jessica Walkley

+31 6 43160762

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.