Skip to content

Kom werken bij PSYTREC!

Wie zijn wij?

Het Psychotrauma Expertise Centrum, kortweg PSYTREC, is een gespecialiseerde GGZ-instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS. Ons driesporenprogramma van therapie, psycho-educatie en sport en bewegen is vernieuwend en uniek in de wereld. In plaats van dat mensen maandenlang wekelijks of tweewekelijks voor behandeling komen, behandelen wij ze zo kort, intensief, maar vooral zo effectief mogelijk - op onze behandellocaties, online óf met een combinatie van die twee. 

Al onze mensen zijn gespecialiseerd in het behandelen van (complexe) PTSS en worden daarin voortdurend bijgeschoold. Samen zoeken we continu naar innovaties om steeds betere zorg te kunnen bieden. We besteden daarom ook veel aandacht aan wetenschappelijk onderzoek. PSYTREC heeft een voortrekkersrol voor innovatie in de traumazorg en behandeling van PTSS in Nederland.

Dit maakt ons PSYTREC

We zijn vernieuwend

We nemen niets klakkeloos aan en zijn niet bang om buiten gebaande paden te treden. We zijn kritisch op onze resultaten en zoeken steeds naar wetenschappelijk onderbouwde manieren om onze behandelingen te verbeteren.

We zijn daadkrachtig

We combineren een no-nonsense houding met oog voor het individu. Geloven in gedeelde verantwoordelijkheid en actieve samenwerking tussen cliënt en professional. We zetten ons in voor onze cliënten en zetten door voor resultaat.

We zijn specialisten

We werken uitsluitend met specialisten op het gebied van PTSS, of ze nou psycholoog zijn, verpleegkundige of sportcoach. We vormen hechte teams, die het op een gelijkwaardige manier écht samen doen. 

Hier word je blij van 

Innoveren en doorontwikkelen

Een dynamische en snelle werkomgeving

Ruimte voor eigen initiatief

Online werken vanuit je tuinhuis, boot, een hutje op de heide

Enthousiaste en professionele collega’s

Goede arbeidsvoorwaarden

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.