Skip to content

Hoe werven wij?

Werven werkt voor ons 2 kanten op: wij zijn nieuwsgierig naar jou, maar jij wil natuurlijk ook van alles weten over ons. We nemen graag de tijd voor een goed gesprek.

Wat kun je verwachten als je op één van onze vacatures reageert? Ons wervingsproces in 7 stappen.

Stap 1: Solliciteren

Geïnteresseerd in een vacature? Solliciteer dan via het digitale formulier in de vacature door o.a. je cv te uploaden en je motivatiebrief toe te voegen. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Binnen 2 weken na ontvangst van je sollicitatie krijg je via de mail een reactie van ons.

Stap 2: Eerste kennismaking

Als jouw profiel aansluit bij de vacature, maken we een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen of de rol en organisatie bij je passen en geven we uitleg over de verdere procedure.

Stap 3: Eerste selectiegesprek op locatie

In dit eerste selectiegesprek op locatie spreek je met je toekomstige leidinggevende. Dit is het moment voor je meer inhoudelijke vragen over de rol en de organisatie. 

Stap 4: Tweede gesprek

Soms vindt er nog een tweede gesprek plaats, met eventueel een introductie op de werkvloer.

Stap 5: Voorstel arbeidsvoorwaarden

Besluiten we met elkaar in zee te gaan? Dan ontvang je een voorstel met daarin de arbeidsvoorwaarden.

Stap 6: Overeenkomst tekenen

Als we het met elkaar eens zijn, tekenen we de overeenkomst. Je krijgt nu ook informatie over je eerste werkdag en de onboarding.

Stap 7: Welkom en onboarding

Je nieuwe leidinggevende neemt contact met je op om je welkom te heten, te horen of je nog vragen hebt en je meer te vertellen over hoe je wordt ingewerkt.

Onze recruiters

Wij zijn Vivianne, Jessica en Nora, jouw eerste aanspreekpunt voor alle vacatures van Forta Netwerk. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Vivianne Janson

‘Mijn naam is Vivianne Janson en ik kom uit een echte zorgfamilie; dat heeft er zeker aan bijgedragen dat ik bij FortaNetwerk echt op mijn plek zit. Zelf vond ik het lastig om de 'ideale baan' te vinden en dat bracht me op het idee om anderen hierbij te gaan helpen. Ik geniet ervan om aan de hand van iemands wensen, ambities en persoonlijke waarden de mogelijkheden te onderzoeken. Door mijn overkoepelende functie bij FortaNetwerk ben ik breed betrokken en kan ik meedenken in het grote geheel. Onze organisaties en teams met hun warmte, flauwe humor en gedrevenheid, geven mij veel energie. Elk team heeft zijn eigen charme! Ik vind het erg leuk om mijn enthousiasme daarover te delen. In mijn vrije tijd vind je me bij de CrossFit, in een koffiezaak met een boek, of zie je me buiten hardlopen, motorrijden of in een ontbijtzaak (ik ben dol op yoghurt). Wat doe jij graag in je vrije tijd?’

Jessica Walkley

‘Ik ben Jessica Walkley, import-Rotterdammer in hart en nieren. Na een creatieve opleiding kwam ik na enkele omzwervingen in het buitenland in de hotellerie terecht. Hier zag en leerde ik vooral dat ik het heel fijn vind om met mensen te werken. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ik vind het een mooie uitdaging om daarin mee te denken en uit te puzzelen welke functie en locatie het beste bij iemand passen. De functie van corporate recruiter is mij dan ook op het lijf geschreven! Kennis van en interesse in de geestelijke gezondheidszorg kreeg ik door de werk- en levenservaring van mijn ouders. Maar het duurde even voordat ik inzag dat dit werkveld ook bij mij past en dat ik hier een verschil kan maken. In mijn vrije tijd vind je me vaak op het terras; mensen kijken is mijn hobby! Ik ben ook regelmatig in de (stadse) natuur met mijn gezin en onze hond.’

Nora van Ouwerkerk

'Ik ben Nora van Ouwerkerk. Mijn loopbaan ben ik begonnen binnen de commerciële arbeidsbemiddeling. Met een chirurg als vader en een verpleegkundige als moeder is het niet gek dat ik uiteindelijk in de zorg terecht ben gekomen. Als corporate recruiter bij FortaNetwerk help ik mensen aan een waardevolle baan en vind ik zelf zingeving in mijn werk door indirect een bijdrage te kunnen leveren aan het aanbieden van goede geestelijke gezondheidszorg. Ik vind het leuk om met potentiële medewerkers in gesprek te gaan en hun behoeften en wensen te kunnen peilen. Het geeft mij veel voldoening om mee te kunnen denken en de juiste werkplek voor een potentiële medewerker te vinden. Bij FortaNetwerk zit ik dan ook echt op mijn plek! In mijn vrije tijd (hard-)loop ik door Rotterdam en ga ik heel vaak samen met mijn vriend naar de film. Ook kun je mij regelmatig met een goed boek op de bank vinden of met een nieuw breiproject in mijn schoot.'